Kluras
Gratis spel
Barnspel
Checkers
Escape the room
Fyra i rad
Idiottest
IQ-test
Kluriga spel
Klurime
Mahjong
Memory
Ordspel
Patiens
Schack
Soduko
Tetris
Url-rebus

Annonser
GratisListan.se
Pizza via nätet,
gratis hemkörning!  Spela Samorost
 


Samorost 2Samorost 2

Samorost 2 är precis som ettan enormt skickligt gjort. Designen och kontexten liknar ettan men det är såklart ett ny uppdrag du ska lösa.

Samma rymdskepp som har skepnaden av en gigantiskt skogliknande huvud - med en ubåtsliknande ingång till skeppet, finns även i denna versionen.

Nu är det dock några utomjordingar som kommer till ditt skepp eller planet. De plockar lite frukter och stjäl såsmåningom din hund och drar iväg i skeppet. Yrvaken ser du på när utomjordingarna drar iväg och bestämmer dig för att följa efter dem i din rymdraket (samma rymdraket som i Samorost 1).

Ni kommer till en ny planet där utomjordingarna åker ner i en lucka i jorden, som öppnas av en robot. Du kommer efter och landar framför roboten.

I stort sett allt ovan går per automatik så du behöver inte agera en stund in i spelet.

Spelet är gjort av Amanita Design och har vunnit flera utmärkelse. Bland annat: IGF´s pris Bästa webbrowser spel och Flash forward film festival´s pris för originellaste musik. 2007 har Samorost 2 också blivit nominerat för Webby Award i spelkategorin. Spelet har ochså fått 4.5 av 5 stjärnor av adventure gamers.

Spela Samorost 2 nu!

Sekretesspolicyn · Om kluras · Vänner · Tips: Mobilabonnemang · Hyra film · Barnspel

Kluras sajten med kluriga gratis spel!

Kluras - Kluriga spel och tankenötter