Kluras
Gratis spel
Barnspel
Checkers
Escape the room
Fyra i rad
Idiottest
IQ-test
Kluriga spel
Klurime
Mahjong
Memory
Ordspel
Patiens
Schack
Soduko
Tetris
Url-rebus

Annonser
GratisListan.se
Pizza via nätet,
gratis hemkörning!

  Hemsida
 

Kluras startades som ett projekt omkring 2006 då jag inte tyckte det fanns någon sida som samlade alla kluriga spel på ett ställe. Jag var speciellt förtjust i escape the room spel, spel där man genom ledtrådar ska lista ut hur man tar sig ut ur ett rum. Hemsidan gjordes från grunden i programmet Dreamweaver, på den tiden var inte dagens cms-system så utbyggda även om jag minns att det fanns en del färdig hemsidor för spel men det var inget för Kluras. Sedan dess har det inte hänt så mycket med layouten och hemsida, den har sett likadan ut sedan starten.

Idag för den som bygger en hemsida behöver man inte förlita sig på Dreamweaver om man inte vill utan det finns mängder av bra sajter på nätet som tillhandahåller program för att bygga en hemsida. Ett sådant är Wordpress som förmodligen ligger till grund för flest sidor på nätet. För att reda ut lite mer kring det här med hur man kommer igång med webben om man vill ha upp en hemsida på nätet så finns guiden Köp hemsida där en del matnyttig information finns att tillgå kring det här med hemsidor. Där kan du även läsa om hur du ska lägga upp en gratis hemsida - inte på eget domännamn men på en subdomän.

Vad det gäller spel så är det betydligt vanligare idag att man har laddat ner någon app och spelar på den via en telefon eller pekplatta. Kluras forsätter dock att ligga kvar för dig som gillar de gamla spelen som finns att tillgå i arkivet.

 

 Om kluras · Vänner · Kluras tipsar: Mobilabonnemang · Hyra film · Pokerbonus

Tipsa gärna om fler klurigheter på internetlankar @ gmail . com
Med reservation för felskrivningar.

Kluras - Kluriga spel och tankenötter